Doğal besinlerden güçlü beslenmeyi savunan ve işlenmiş, rafine besinlerin tüketimine karşı çıkan Canan Karatay tavsiyeleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Karatay, doğal yollarla yapılmış lahana turşusu ve turşu üzere fermente besinleri tüketmenin probiyotik yararları açısından değerini de vurguladı.
Ünlü profesör ayrıca uzun yaşam için bu besini önerdi. Karatay bu besinin bütün Anadolu’da yaygın olduğunun altını çizdi.
Karatay Anadolu’da sıklıkla tüketilen bir besini önererek “Bunu yiyen dinç olur, 95 yaşına kadar yaşar” dedi.
Canan Karatay bakın bu sefer neyi önerdi: “Bunu yiyen dinç olur, 95 yaşına kadar yaşar”
Doğal besinlerden varlıklı beslenmeyi savunan ve işlenmiş, rafine besinlerin tüketimine karşı çıkan Canan Karatay tavsiyeleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Karatay bu kere Anadolu’da sıklıkla tüketilen bir besini önerdi.
Doğal besinlerden güçlü beslenmeyi savunan ve işlenmiş, rafine besinlerin tüketimine karşı çıkan Canan Karatay tavsiyeleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Karatay, doğal yollarla yapılmış lahana turşusu ve turşu üzere fermente besinleri tüketmenin probiyotik yararları açısından ehemmiyetini de vurguladı.
Ünlü profesör ayrıca uzun yaşam için bu besini önerdi. Karatay bu besinin bütün Anadolu’da yaygın olduğunun altını çizdi.
Karatay Anadolu’da sıklıkla tüketilen bir besini önererek “Bunu yiyen dinç olur, 95 yaşına kadar yaşar” dedi.
Prof. Dr. Canan Karatay’ın, uzun hayatın sırrı hakkında verdiği tavsiye gündem oldu. Karatay, “Kavurmayı yağı ile bir arada yemelisiniz. Kuyruk yağı ile birlikte yenmeli. O vakit dinç olur, dağlara çıkar inersiniz. 95 yaşına kadar yaşarsınız” dedi.